AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

Se închid PokerStars, Full Tilt şi Absolute Poker?

aprilie 16th, 2011

De 24 de ore panica domină întreaga lume a pokerului, după ce fondatorii PokerStars, Full Tilt şi Absolute Poker au fost inculpaţi pentru fraudă bancară şi spălare de bani. Un total de 11 persoane sunt cercetate, a anunţat FBI. Se pare că paguba ar fi de 3 miliarde de dolari.

Conturile platformelor de poker au fost blocate, iar 5 domenii de internet confiscate. În momentul ăsta, nu mai funcţionează pokerstars.com, iar jucătorii care au încercat să facă retrageri au fost anunţaţi că momentan cererea e mult prea mare. Ieri a fost cumpărat pokerstars.eu pentru a face faţă numărului uriaş de cereri de informaţii legate de viitorul companiei.

Pokerstars este platforma accesată de câteva zeci de mii români, în turnee rulându-se câteva sute de mii de dolari zilnic doar din ţara noastră.

UPDATE: Se pare că în spatele acestor arestări se află Daniel Tzvetkoff. Tipul era aliatul fondatorilor şi îi învăţa cum să ocolească statul în schimbul a 150.000 de dolari zilnic, dar în ultima perioadă, băieţii au cam uitat să îi achite comisionul şi de aici a pornit bulgărul. Anul trecut,Tzvetkoff a fost arestat încă de anul trecut pentru fraude bancare, dar se pare că după o întâlnire cu procurorii, a fost eliberat pe cauţiune.

Aşa arăta în această dimineaţă prima pagină a site-ului Absolute Poker.

Comments

2 Comments

RSS
 • Don Semaca says on: aprilie 16, 2011 at 18:00

   

  Unealta diavolului 🙂

  • AlinHuiu.ro says on: aprilie 16, 2011 at 18:01

    

   Te referi la tipul care i-a dat în primire, nu? :))

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii