AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

Mititelu nu se schimbă nici în al 13-lea ceas

aprilie 18th, 2011

Cariera lui Adrian Mititelu în fotbalul românesc se ghidează după numele său din buletin. Mic spre nimic. Cu un picior în groapă şi înglodat în datorii, omul nu se dezminte. Şi-a sabotat şi singurul antrenor care a acceptat să se înhame la încercarea de a salva Craiova de la a doua retrogradare din istorie.

Între Reghecampf şi un jucător fiţos şi cu goluri în Liga 1 mai puţine  decât degetele de la mâini l-a ales pe al doilea, pălind încă o dată autoritatea antrenorului în faţa grupului. Opulent, Costea II s-a afişa mai întâi cu un Mercedes de 120.000 de euro când restul jucătorilor abia îşi văd salariul, iar mai apoi a refuzat să efectueze un antrenament în plus.

Exclus din lot, Mihai a găsit soluţia pentru a rezulva cazul, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul celorlalţi antrenori, plecaţi cu coada între picioare din Bănie. S-a dus glonţ la Mititelu să se plângă de tratament, iar patronul, milostiv de fel, a găsit soluţia.

Costea e acum la antrenamentele Stelei, în timp ce Universitatea, echipa de unde a câştigat mai mult decât merită, va retrograda în proporţie de 99%. Până la urmă, Mititelu îşi merită soarta, nu şi suporterii alb-albaştrii, aşa cum spune reclama, probabil cei mai calzi din toată România.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii