AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

GSP TV nu mai e în grila de programe la RCS-RDS

mai 22nd, 2011

Aşa cum anunţam încă de acum două săptămâni, GSP TV dispare din grila de programe a RCS&RDS ca urmare a încetării parteneriatului semnat în urmă cu trei ani. Cum relaţiile între cele două mari companii erau tensionate, şefii RCS au decis să scoată definitiv GSP TV din grila de programe, astfel că de sâmbătă seară, în locul GSP a intrat o clonă a DigiSport, canalul sportiv al firmei de cablu.

GSP TV continuă emisia între timp, dar fără să aibă telespectatori pentru că nu văd ca cineva să caute frecvenţa pe satelit pentru un post care nu face altceva decât să fie decât o portavoce otevizată. De luni e posibil să vedem postul din Băneasa pe UPC şi Dolce, dar şi la alţi cablişti mai mici, în funcţie şi de cererile telespectatorilor. O altă variantă ar fi ca LPF să cumpere GSP TV pentru un nou program pay-tv, în sensul că fiecare telespectator va plăti un abonament lunar pentru a putea viziona meciurile din campionatul intern, cele 6 pachete pe etapă rămase necumpărate.

În prezent, la nivel de transmisiuni sportive, GSP TV mai are doar Superliga naţională de rugby şi rareori meciuri de hochei.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii