AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

Cum a fost la 6 TV

iunie 23rd, 2011

Acum vreo două zile, m-a sunat un amic să mă invite la emisiunea „Vestiarul” de pe 6 TV, un post lansat recent şi care emite în reţeaua RCS-RDS. Nu mă întrebaţi dacă aparţine PDL sau primarului din sectorul 6 fiindcă habar nu am şi nici nu m-a interesat.

Până acum nu am avut nici o treabă cu televiziunea, aşa că am zis să o fac şi pe asta. Am ajuns cu o oră înainte undeva pe la Semănătoarea, am făcut cunoştinţă cu realizatorul şi ne-am înţeles rapid. Ştiam cu o zi înainte că vine şi Ionuţ Atodiresei, aşa că mi-am făcut temele.

La scurt timp a apărut şi luptătorul. Am început emisia şi dincolo de tracul meu de debut şi de mici probleme organizatorice, totul a fost în regulă. Ora a trecut rapid alături de Pitbull, un personaj aparte care a dat culoare sporturilor de contact din România datorită intrărilor sale în ring pe „C-aşa-i românul” şi a dârzeniei sale. Toate cele bune!

Comments

3 Comments

RSS
 • Paul says on: iunie 24, 2011 at 09:32

   

  Bravo maestrele! Tine-o tot asa.

 • Alina says on: iunie 25, 2011 at 07:23

   

  Si sportul tine de politic ??? 🙂
  Succes ! Tine-o tot asa !

  • AlinHuiu.ro says on: iunie 25, 2011 at 09:37

    

   Televiziunea nu e de sport, e generalista. Am facut remarca asta fiindca toti ma intreaba a cui e si suspiciunile merg catre PDL. În rest, mulţumesc pentru urare! Şi ţie, Paul!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii