AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

Motivul pentru care Dragomir va fi peren în fruntea LPF

iunie 28th, 2011

Cum s-a simţit încolţit de şefii din Liga 1, Dumitru Dragomir şi-a scos armamentul din dotare. Acelaşi care l-a făcut celebru. Îl ameninţă pe Gigi Becali cu dezvăluiri şoc în cazul Valiza după ce patronul Stelei l-a acuzat că şi-a tras un comision de 5% din drepturile tv. Adică vreo 5 milioane de euro.

„Analfabetul ăla de Gigi Becali? Ce o să fie la gura mea, nu îl mai scapă nimeni. Cred că la LPF se fură cum a furat el pământurile? Mă voi constitui parte civilă să îl învăţ eu minte, să nu se mai pună cu mine. Ştiu multe, o să mă duc să le zic cu antrenorul celebru, cu jucătorii, cu toţi din cazul Valiza”, afirma Dragomir mai acum câteva minute.

Cazul Valiza? Nea Mitică, parcă totul s-a întâmplat acum vreo trei ani. Nu erai tot mata preşedinte la LPF? Chiar dacă ai mai înaintat în vârstă, nu cred că suferi de pierderi temporare de memorie.

Dincolo de orice ironie, sunt convins că nu se va întâmpla absolut nimic, iar dacă va fi sunat de anchetatori, va uita subit de orice dezvăluiri. Nici să nu vă mire. Povestea asta se repetă anual, dar niciodată nu se pune în practică. O mână o spală pe cealaltă şi uite aşa încă mai aşteptăm „Momentul 0”. Iar ăsta va avea loc doar în momentul în care Sandu şi Dragomir vor pleca.

Comments

One Coment

RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii