AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

Mesaj pentru Mircea Sandu: Aşteptăm dezminţirea pe site-ul oficial al FRF

iunie 29th, 2011

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, tocmai a anunţat că la teveu că e gata să facă ordine în fotbalul românesc. Că s-a terminat cu jignirile, calomniile şi restul discuţiilor penibile de pe la posturile sportive, care între timp au devenit de cancan. Practic, înfiinţarea unei Comisii care să îi judece pe cei care au ieşiri grobiene cam o dată la două zile.

“Trebuie să instituim o Comisie de Etică menită să judece asemenea ieşiri. Cine face scandal să fie declarat persona-non-grata în fotbalul românesc, indiferent cîţi bani bagă în fenomen. Suntem de o mojicie şi o mizerie cruntă. Persona non grata…”, a spus Mircea Sandu, citat de gsp. E bine, aţi spune toţi, dar vă daţi seama cât tupeu au oamenii ăştia dacă se contrazic singuri?

Mircea Sandu a uitat că împreună cu prietenul Mitică a votat în Comitetul de Urgenţă al FRF în data de 7 IULIE 2010! acelaşi lucru. Adică executarea oamenilor de fotbal slobozi la gură. Iar informaţia nu vine din mintea mea bolnavă, ci dintr-un comunicat postat pe site-ul Federaţiei, acolo unde apar mai multe dezminţiri de presă decât informaţii despre echipele naţionale sau competiţii.

La ce e nevoie să mai înfiinţezi o Comisie dacă tu n-ai respectat nici măcar decizia dată în urmă cu un an? De ce Adrian Mititelu (n.r. da, cel care a distrus Universitatea) a fost singurul amendat cu peste 300.000 de euro în patru luni, în timp ce restul scandalagiilor, în frunte cu Dumitru Dragomir, şi-au ţinut banii în buzunar pentru a putea juca table liniştiţi şi nici măcar nu au fost chemaţi pe la Comisii? Iancu a primit o amendă în valoare de vreo 100 de milioane de lei vechi, deşi tot sezonul doar a jignit în stânga şi în dreapta?

Lăsaţi-o aşa, dom’ preşedinte. Nu ne mai păcăliţi încă o dată aşa cum s-a întâmplat de fiecare dată în ultimii 20 de ani. Nu pot să zic decât RUŞINE! RUŞINE! RUŞINE!

Comments

One Coment

RSS
  • Alina says on: iunie 30, 2011 at 20:54

     

    Poti sa astepti. Calendele grecesti iti suna bine? Sau pastele cailor ? 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii