AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

Biletele la meciul Bute vs Mendy s-au epuizat în seara asta

iulie 8th, 2011

Deşi mă aşteptam să fie un interes mai mare pentru meciul de mâine, biletele de la gala Campion pentru România s-au epuizat abia în urmă cu câteva minute, astfel că la Romexpo vor fi prezenţi peste 8.500 de fani ai lui Bute.

Este până la urmă un record pentru un alt sport în afară de fotbal şi asta în condiţiile în care cel mai ieftin bilet a costat 70 de lei, adică peste 15 de euro. Vestea bună e că organizatorii au montat instalaţie de aer condiţionat, aşa că atmosfera nu va fi irespirabilă, aşa cum credea toată lumea.

Mâine seară sper că voi fi la Romexpo şi vă voi ţine la curent cu cele mai noi informaţii din cadrul galei. Oricum, să nu vă aşteptaţi la nume mari din boxul mondial la gală, Holyfield, Lewis şi Don King declinând invitaţia din diverse motive.

Ca informaţie de ultimă oră, adversarul lui Viorel Simion pentru centura WBC Intenational, Jun Talape, a reuşit să intre până la urmă în categorie, după ce la cântarul oficial depăşise greutatea prevăzută.

Mai jos o fotografie realizată cu două zile înaintea galei cu sala de la Romexpo, cu precizarea că locurile de 70 de lei sunt cele de la etaj-

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii