AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

Copy paste a la Libertatea

iulie 10th, 2011

Aseară, în ediţie on-line a cotidianului Libertatea a apărut un material despre primul baschetbalist român din NBA, Alex Groza. Dincolo faptul că apreciez demersul demn de laudă al celor de acolo de a le aminti oamenilor şi nume importante originare de pe meleagurile noastre, autorul, pe numele său Cristi Roman, şi-a dat singur cu bâta în cap.

A scris vreo 10.000 de semne ale lui legat de Alex Groza, dar s-a plictisit pentru încă 1.000 în ceea ce-l priveşte pe fratele acestuia, Lou Groza, şi a preferat să le copieze de la mine de pe blog, preluând câteva pasaje în regim copy-paste. Crezând probabil că nimeni nu va sesiza, în condiţiile în care materialul meu a fost publicat cu luni înainte, autorul a dat repede un ctrl-c, ctrl-v şi şi-a stricat materialul, unul interesant de altfel.

Nu mă interesează foarte mult dacă modifică sau nu până la urmă, ci vreau doar să atrag atenţia asupra faptului că mereu se întâmplă ca cei care lucrează la site-urile mari să se considere atât de importanţi încât să îşi permită să facă orice.

click aici pentru materialul publicat de mine in luna martie

click aici pentru a vedea materialul din libertatea pe 9 iulie

Comments

One Coment

RSS
  • Claudiu says on: iulie 16, 2011 at 13:48

     

    Nu vrei sa faci niste bani? au incalcat drepturile copyright… f***-i in gura putin… Poate te alegi macar cu concedierea sau amendarea desteptului care a apasat ctrl+c ctrl+v fara sa specifice sursa…

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii