AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

Cine este cu adevărat naşul fotbalului românesc

iulie 27th, 2011

Dacă preşedintele FRF, Mircea Sandu, este poreclit “Naşul fotbalului românesc”, portarul Rapidului, Dănuţ Coman, este un candidat serios pentru titlul de naş al fotbaliştilor. În ultimii trei ani, a făcut o meserie din a-şi năşi colegii, foşti coechipieri sau chiar adversari. În total, a adunat peste 20 de fini.

Goalkeeperul giuleştean s-a căsătorit în 2008 cu aleasa inimii sale, Loredana, naşi fiind actualul său antrenor Răzvan Lucescu şi soţia acestuia. Părinţi ai unei fetiţe care împlineşte anul acesta 2 ani, cei doi au revenit în faţa altarului în mai multe rânduri. Nu pentru a-şi reînnoi jurămintele, ci pentru a fi naşi pentru mai mulţi fotbalişti, dar şi prieteni.

“Să fiu sincer, am peste 20 de fini. Nu doar din lumea fotbalului, ci şi prieteni. E un lucru extraordinar pentru mine că atâţia oameni au ales să fiu alături de ei într-un moment atât de important pentru cariera lor”,a mărturisit Dănuţ Coman pentru “Puterea”.

Nu mai puţin de cinci jucători ai echipei Rapidului de acum patru ani au făcut pasul alături de el. Ionuţ Rada, Adrian Rusu, Emil Dică, Mihai Mincă şi Ionuţ Stancu îl au ca părinte spiritual. Lista este completată şi de doi coechipieri din perioada în care apăra poarta lui FC Argeş, Ionuţ Boşneag şi Radu Neguţ, ultimul eroul Voinţei Sibiu în weekend, când a marcat contra Stelei. “Dacă mi-ar face fiecare un cadou aşa cum mi-a făcut Neguţ, aş fi foarte fericit. Golul îl ajută pe el, pentru că e un om extraordinar, dar şi pe mine, la Rapid. Sunt convins că ne va ajuta în continuare împotriva contracandidatelor noastre,ne-a mai spus portarul în vârstă de 32 de ani.

Sâmbătă, Coman va avea ocazia să-l reîntâlnească pe unul dintre fini, Boşneag de la Universitatea Cluj. “Abia aştept, dar pe teren nu contează prietenia. Acolo suntem adversari. Şi Răzvan Lucescu, naşul meu, dacă voi greşi, sunt convins că nu mă va mai băga pe teren”,afirmă acesta. Performera primei runde când a trecut cu un neverosimil 3-0 de FC Vaslui, Rapid se va deplasa sâmbătă la Mediaş, acolo unde va da piept cu Şepcile Roşii.

Comments

2 Comments

RSS
 • inmatriculari auto says on: iulie 28, 2011 at 13:24

   

  e foarte bun articolul

  • AlinHuiu.ro says on: iulie 28, 2011 at 13:25

    

   daca n-ai face şi spam, ar fi mai bun articolul.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii