AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

Cine poate ajuta Poliţia în cazul morţii lui Hardy

octombrie 10th, 2011

Deşi, destul de suspect, coechipierii nu au observat incidentul care a dus la moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy, este cineva care sunt convins că a văzut absolut întreaga scenă. Şi aici nu mă refer la actorii principali.

Mă refer chiar cel care face fotografiile în club şi le urcă pe facebook. Din întâmplare (sau nu), omul a surprins imaginile  conflictului incipient şi mai mult ca sigur pe cele din timpul şi de după bătaie, numai că doar primele au fost publicate pe contul clubului Emotione.

Pe facebook apare chiar o poză în care Hardy are un conflict verbal cu un individ, altul decât agresorul, legat de o fată blondă, pe nume Alina, alături de care dansase până atunci. De fapt, de acolo a şi început totul, iar peste numai câteva minute, americanul era în comă, nu alcoolică aşa cum au crezut medicii din Giurgiu, care cu siguranţă îşi merită salariul.

Aşadar, în cazul în care vreţi să faceţi lumină, el este tipul care are degetul pe întrerupător. Asta dacă nu cumva anchetatorii au luat deja legătura cu el.

EXPLICAŢIE FOTO: Momentul în care a început conflictul dintre Hardy şi un alt personaj, pentru care a intervenit şi criminalul la scurt timp.

Comments

4 Comments

RSS

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii