AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

Hai la moaştele Sfintei Parascheva

octombrie 11th, 2011

“Iaşiul devine, de marţi, cel mai mare centru de pelerinaj din România. Sute de mii de credincioşi din toată ţara sunt asteptaţi la Catedrala Mitropolitană, să se închine la moaştele Sfintei Parascheva, Ocrotitoarea Moldovei”, anunţă Antena 3.

WTF? Sute de mii de oameni să se închine la moaştele care oricum sunt tot anul în catedrala respectivă? De ce e nevoie să meargă sute de mii odată când poţi să meargă să se roage pe tot parcursul anului? Aa, e vorba de spectacol. Doar aşa mai poţi vedea îmbulzeală la sarmale, babe leşinate şi mai poţi face un pic de campanie electorală. Aferim!

Comments

2 Comments

RSS
 • Saul says on: octombrie 14, 2011 at 06:21

   

  E vorba despre prostia si needucatia fara margini la romani.Sa te inchini la ramasitele unui mort sau sa saruti niste tablouri fara valoare,e monstruos ,satanist si deadreptul revoltator pt orice om normal.Acesti asa numitii credinciosi ,sunt defapt niste oameni bolnavi mintal care nu sunt tratati din cauza sistemului de sanatate din romania. Dar cei mai vinovati sunt preotii miseli care incurajeaza astfel de manifestatii. Acestia ar trebui inchisi, sau macar biciuiti bine.

  • AlinHuiu.ro says on: octombrie 14, 2011 at 09:41

    

   Perfect de acord. Dincolo de asta, ramana uimirea mea cand vad cateva sute de mii de insi asteptand sa se inchine la moasta, din moment ce ramasitele sunt acolo 365 de zile pe an…

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii