AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

Decizia TAS în cazul dezafilierii FR Box va fi dată pe 17 ianuarie

ianuarie 6th, 2012

Federaţia Română de Box va afla pe 17 ianuarie dacă AIBA va reuşi să pună în aplicare decizia de a dezafilia forul român ca urmare a conflictului pe care şefii boxului mondial amator îl au cu Rudel Obreja.

Iniţial, hotărârea trebuia să fie transmisă înainte de Crăciun, dar judecătorii Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne au decis să amâne cu o lună verdictul.

În decembrie, FR Box a câştigat un prim proces împotriva AIBA la TAS, în ceea ce priveşte suspendarea forului român pe termen nelimitat. Acum, deşi în mod normal ar trebui să se meargă pe acelaşi fir şi câştigul de cauză să revină părţii noastre, situaţia este mai delicată.

Principala armă a apărării române este chiar statutul FR Box deoarece dezafilierea venea ca urmare a faptului că nu s-au făcut alegeri pentru schimbarea lui Rudel Obreja. Cum ultimatumul a fost trimis pe 5 august pentru organizare de alegeri până pe 1 septembrie, statutul FR Box ar fi fost încălcat deoarece alegerile se pot organiza doar în 45 de zile de la decizia Biroului Federal.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii