AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

Maidanezii sponsorizează campaniile electorale

ianuarie 10th, 2012

Mi-am propus să nu scriu niciodată despre politică pentru că este cel mai jegos mediu unde poţi trăi. Unul plin de curve şi unde demnitatea şi onoarea au fost scoase de ceva vreme din vocabular. Acum e prima oară când politicienii şi-au dat mâna, chit că mutantul USL se dă o victimă. Asta pentru că s-au găsit primii bani pentru campania electorală din acest an.

Titlul nu este o figură de stil, ci pur şi simplu o realitate. Campaniile vor fi susţinute de câinii maidanezi, indiferent dacă aceştia vor fi eutanasiaţi, se vor construi adăposturi sau vor fi sterilizaţi şi lăsaţi în continuare pe străzi. Nu mai trebuie să amintim situaţia de până în 2008, când mizerabili din Braşov, Craiova sau Slatina cheltuiau 200 de euro! pentru eutanasierea unui patruped! 200 de euro!!! Asta în condiţiile în care o injecţie letală nu ar trebui să coste mai mult de 20 de lei. Asta ar fi soluţia cea mai ieftină, spun ei, pentru că în cazul în care cetăţenii doresc adăposturi, trebuie să ştiţi că vor creşte taxele şi impozitele locale. Întreţinerea unui câine costă cam 600 de lei lunar, spun autorităţile, asta dacă n-aţi observat că animalele trăiesc în nişte condiţii jalnice, în care mâncare lipseşte aproape cu desăvârşire. Deci încă vreo 400 de lei lunar către indivizii aceia care odată la patru ani vă momesc cu o plasă colorată umplută cu o sticlă de ulei şi una de zahăr.

Ultima soluţie ar fi castrarea acestora. Una care nu dă rezultate pe termen scurt, dar care poate fi decisivă pe o perioadă de până la 10-15 ani. Dar care nu va extirpa niciodată problema maidanezilor. Din simplul fapt că aceiaşi conducători care se plâng de costuri au uitat că trebuie să mai şi educe oamenii.

Numărul câinilor se va menţine constant pentru că oamenii vor continua să îi abandoneze pe străzi fără ca aceştia să fie sterilizaţi, iar asta poate însemna de la fiecare femelă minim 7-8 pui anual. Aşa că să fiţi convinşi că dispariţia maidanezilor nu este una dintre dorinţele clasei politice asta pentru că e una dintre metodele sigure de a sifona banul public.

PS: Sunt tare curios ce va decide Curtea Constituţională mâine, atunci când trebuie să analizeze legalitatea Legii Maidanezilor.

Comments

One Coment

RSS
  • Hingher Pina La Moarte says on: mai 5, 2012 at 16:50

     

    Pentru ce sa le faca adaposturi?? cine va plati pentru ele? Hai sa fim seriosi , maidanezi trebuie exterminati pina la ultima javra .GATA AJUNGE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii