AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

Pariuri sportive in Liga I

mai 23rd, 2012

Nu sunt genul de om caruia sa ii placa riscul, prin urmare nu ma ‘omor’ cu pariurile, in schimb, ca orice roman care se respecta, sunt un excelent chibit: imi place sa urmaresc cum evolueaza (involueaza, ar spune unii) in campionatul romanesc de fotbal, acolo unde, spre deosebire de alte mari competii interne, includ aici si tarile noastre vecine cu un fotbal nu tocmai dezvoltat (Bulgaria, Moldova, etc), iese in fata mai degraba prin circul promovat zi de zi de catre cei ancorati in massmedia. Si nu ma refer aici doar la presa de specialitate, tabloidele gen Cancan, Libertatea sau Click avand de lucru serios in stagiunea trecuta, odata cu aparitia ‘bombelor’ si, in general, a femeilor de fotbalisti.

Trecand peste aceasta, acum, la final de sezon, nu pot decat sa imi declar mahnirea fata de modul in care a gestionat Razvan Lucescu situatia la echipa, in conditiile in care Rapid se transformase in mare favorita la titlul de campioana dupa seria lunga de victorii ce a venit imediat dupa esecul rasunator inregistrat in fieful Concordiei Chiajna.

Vorbind de lup, jucatorii care au inceput sa adopte noul trend al industriei gamblingului – pariuri sportive live – au avut numai de castigat din asta, caci intoarcerile de scor au fost la ordine zilei, elevii lui Reghecampf fiind artizanii celor mai socante partide din acest retur. Greu de crezut ca a uitat cineva de cele 3 goluri inscrise in 10 minute (inclusiv minutele de prelungiri) pe OZN Arena de la Ploiesti in acel terifiant 3-4!

Revenind la ale noastre si acceptand realitatea conform careia bookmakerii offline nu mai au un asa succes la public, salut si cresterea numarului de siteuri care ofera pronosticuri pariuri si ponturi. La cat mai multe!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii