AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii

Rapid sau Dinamo?

mai 23rd, 2012

Ne mai despart cateva ore pana la startul finalei Cupei Romaniei Timisoreana la fotbal, competitie care poate salva sezonul, asa cum anunta presa de cateva saptamani incoace, indiferent daca vorbim despre Dinamo, care a stat in fotoliul de lider mare parte din acest campionat, sau Rapid, al carei antrenor declara sus si tare in fata microfoanelor ca nu se gandeste la titlul de campioana, pentru ca mai apoi, odata vazut in fata faptului implinit, sa sustina contrariul.

Este, daca vreti, si un pariu pe care antrenorul italian al ‘cainilor’ il poate castiga si astfel ramane la echipa sau, respectiv pierde, situatie in care jucatorii acuzati de blat de catre ‘macaronar’ se pot declara razbunati vazandu-l pe acesta plecand de la carma clubului din Stefan cel Mare. Miza este una enorma si in ceea ce il priveste pe Razvan Lucescu, ca si plecat la Al Jaish, care doreste, inainte de toate, sa lase ceva in urma, acest trofeu fiind macar o mostra din ceea ce putea rezulta cu o mai mare atentie!

Sa remarcam ca, spre deosebire de Liga I, acolo unde provincia a fost la putere, Cupa apartine Bucurestiului in totalitate, dupa ce Gaz Metan Medias si SC Vaslui au capotat in fata acestor formatii. Referindu-ne strict la pariori, insa, care vor considera acest duel o materie prima excelenta pentru imbunatatirea bankrollului inainte de Campionatul European din Ucraina si Polonia, care va incepe in luna iunie, cotele sunt extrem de echilibrate (2.50 3.20 2.88 pentru 1X2), putand fi accesate via pariuri sportive si bonus Unibet. Sanse vizibil mai mari pentru castiguri consistente, avand in vedere faptul ca acest bookmaker pune la dispozitia noilor clienti inregistrati nu mai putin de 100 de lei.

In aceeasi ordine de idei, pasionatii de casino pot trece la ruleta online (in pauza meciului :D), unde ii vor astepta noi si noi surprize. Inchei repetand: Rapid sau Dinamo? Personal, merg pe mana alb-visiniilor!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

AlinHuiu.ro

Stiri si comentarii